28 Eylül 2016 Çarşamba

Neutrogena Göz Makyaj Temizleyici



Herkese yeniden merhaba! 

Bugünkü konuğumuz Neutrogena'nın ''Göz Makyaj Temizleme Suyu '' :)



Makyajımızı temizlerken hepimiz gözlerimize baskı uygulamadan, hafif dokunuşlarla temizlenmesini isteriz. Ancak çoğu ürün maalesef bize bu imkânı sağlamayarak gözlerimizi tahriş eder.


Neutrogena bu üründe de gözlerimizi nazikçe temizleyerek, tahrişten kurtulmamızı amaçlamış. Peki bunu başarmış mı? Kesinlikle evet!

Ancak ürünün beğenmediğim 2 özelliği var:

1- Şişenin kapağını açtığımızda ağzının açık olması, delikli bir tıpanın bulunmayarak çok fazla dökülmelere yol açması.
2- Arkasında bulunan açıklamada '' yağlı bir kalıntı bırakmaz '' ifadesinin yer almasına rağmen aslında çok fazla yağlı bırakması ve yüz temizleme jelleri gibi temizleyicilerle temizlemek zorunda bırakması.
Yani gözlerimi temizledikten sonra ellerimde ki yağı sabun ile yüzümü ise temizleme jeli ile temizlemek zorunda bırakması. 

Ürün çift fazlı olduğu için kullanmadan önce mutlaka çalkalamanız gerekiyor. Daha sonra bir parça pamuğun üzerine dökerek ılık su ile yıkamanız tavsiye ediliyor ancak ben de çok fazla yağlı bir kalıntı bıraktığı için ben temizleme jeli ile yüzümü yıkayarak işlemimi tamamlıyorum.

Ancak şunu da belirtmeliyim ki, makyajı ve makyaj kalıntılarını çok çok iyi temizliyor.

Özellikle yukarıda da bahsettiğim gibi ürünün delikli tıpası olmaması çok çabuk bitmesine neden oluyor dolayısıyla en fazla 1 buçuk ay kullanılabilir diyebilirim.

Ürünün fiyatı mağazadan mağazaya değişse de genel olarak 15 ile 25 tl arasında değişebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder